Hoe u geld kunt besparen op de verzekering van uw huiseigenaar

Veel van de factoren die van invloed zijn op uw verzekeringstarieven liggen buiten uw controle. Er zijn echter stappen die u kunt nemen om uw tarieven te verlagen en geld te besparen.

1. Ontvang verschillende offertes van verzekeringmaatschappijen

Rondkijken voor verzekeringen is belangrijk, omdat de kosten nogal kunnen verschillen tussen bedrijven. U kunt overal van een paar honderd dollar tot duizend besparen.

Praat met vrienden, familieleden en collega’s. Wie biedt hun opstalverzekering aan? Hoe lang doen ze al zaken met hen? Zijn ze blij met het bedrijf? Hebben ze ooit een claim moeten indienen? Zo ja, hoe was hun ervaring?

De mensen die u kent, kunnen u geweldige tips geven over welke bedrijven het beste zijn en welke moeten worden vermeden.

Het nadeel van winkelen is dat het behoorlijk wat tijd kan kosten. U moet bellen of online gaan en gedetailleerde informatie opstalverzekering verstrekken aan elk bedrijf waarvan u een offerte wilt ontvangen. Ja, het is de moeite waard, omdat u veel geld kunt besparen, maar u moet enkele uren reserveren om het voor elkaar te krijgen.

Een manier om dit te voorkomen is door contact op te nemen met een lokale onafhankelijke verzekeringsagent. Onafhankelijke agenten zijn meestal niet aangesloten bij één specifiek bedrijf; het is hun taak om uw informatie te verzamelen en boodschappen voor u te doen om het beste tarief te vinden, en om vragen over elk beleid te beantwoorden.

2. Ga met hogere eigen risico’s

Uw eigen risico is hoeveel geld u uit eigen zak betaalt wanneer u een claim indient bij de verzekeringsmaatschappij. Zodra u uw eigen risico betaalt, neemt de verzekeringsmaatschappij het over en betaalt de rest. Dus hoe hoger uw eigen risico, hoe lager uw woonverzekering.

Hoewel dit u op korte termijn geld kan besparen, kan het een kostbare fout zijn als u niet ten minste het bedrag van uw eigen risico in uw spaargeld heeft.

Als u bijvoorbeeld uw eigen risico verhoogt van $ 500 naar $ 1.000, kunt u maar liefst 25% besparen op uw premie. Als u echter niet ten minste $ 1.000 hebt opgeborgen om uw eigen risico te betalen, heeft u pech als er iets gebeurt en moet u een claim indienen.

Gebruik tools zoals automatische spaarrekeningen om u te helpen elke maand geld opzij te zetten om de eigen risico’s en reparatiekosten te betalen.

3. Verbeter uw kredietscore

Of je het nu leuk vindt of niet, in de meeste staten heeft je kredietscore direct invloed op je premie. Verzekeraars gebruiken kredietscores om verliezen te voorspellen. Hoe hoger je score, hoe kleiner de kans dat je een claim indient. Met andere woorden, u bent financieel veiliger dan iemand met een lagere score. Het is een goed idee om uw kredietscore te achterhalen voordat u gaat winkelen voor verzekeringen; zo kom je niet voor verrassingen te staan als je met agenten gaat praten. Als het niet perfect is, kunt u beginnen met het nemen van stappen om uw credit score opnieuw op te bouwen.

Related Posts