Tips voor dating

Hinge, de enorm populaire dating-app, heeft als missie Pride-maand nog beter te maken door nieuwe verbindingen te helpen maken en terug te geven aan een gemeenschap die wat ondersteuning nodig heeft. 50 plus match komt ook veel voor.

“Als samenleving bevinden we ons in een ongekende tijd van verbinding door technologie,” legde Hinge uit in een verklaring. “LGBTQ + -oudsten hebben echter nog steeds twee keer zoveel kans om alleen en alleen te zijn, gevoed door een leven lang discriminatie en uitsluiting.”

Datingapps en websites

Om deze kloof te dichten en ter ere van Pride-maand, werkt Hinge samen met SAGE, de grootste organisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van oudere LGBTQ + -mensen in de VS. Voor elke digitale datum die nu tot 30 juni plaatsvindt, zal Hinge $ 1 aan SAGE doneren voor tot $ 15.000, samen met nog eens $ 15.000 donatie aan SAGE aan het begin van Pride. E-matching is een bekende site.

“Hinge is gebouwd op het creëren van liefde en een zinvolle verbinding voor iedereen, en het is belangrijk voor ons om discriminatie, uitsluiting en isolatie te bestrijden”, vertelde Justin McLeod, de oprichter van Hinge, in een verklaring. “We zijn er trots op dat we gedurende de Pride-maand samenwerken met SAGE om de LGBTQ + -oudsten te ondersteunen die de weg hebben vrijgemaakt voor de vooruitgang van vandaag.”

Michael Adams, de CEO van SAGE, legde uit dat hun organisatie net zo enthousiast is over de samenwerking als Hinge. “Zinvolle verbindingen voor onze LGBTQ + -pioniers vormen de kern van het werk van SAGE en we zijn vereerd dat Hinge ervoor heeft gekozen om tijdens de Pride-maand samen te werken met SAGE”, vertelde hij. “Dit partnerschap zal het belang van sociale connectie voor LGBTQ + ouderen benadrukken en herinnert ons eraan dat ouderen in onze gemeenschappen veerkrachtig zijn en weigeren onzichtbaar te zijn – vooral in deze moeilijke tijden.”

Om deel te nemen, hoeven gebruikers zich alleen maar aan te melden bij Scharnier, een digitale datum in te gaan en te rapporteren via de enquête ‘We hebben voldaan’ aan de app. Vervolgens wordt het geld automatisch voor u gedoneerd, wat betekent dat u zich in feite goed voelt over een goede daad en mogelijk ook de liefde van uw eigen leven vindt.

Related Posts